اخبار خودرو

چرخش استراتژیک مرسدس؛ ادامه حیات موتورهای درون‌سوز تا دهه ۲۰۳۰

مرسدس بنز با اعلام تغییر مسیر، عمر موتورهای بنزینی را بیش از پیش تمدید می‌کند. این تصمیم به دلیل کندی استقبال بازار از خودروهای برقی و شرایط فعلی بازار جهانی اتخاذ شده است.

به گزارش خودران، مرسدس بنز با اعلام تغییر مسیر، عمر موتورهای بنزینی را بیش از پیش تمدید می‌کند. این تصمیم به دلیل کندی استقبال بازار از خودروهای برقی و شرایط فعلی بازار جهانی اتخاذ شده است.

تنها چند روز پس از اعلام آئودی مبنی بر ادامه تولید خودروهای بنزینی، حالا مرسدس بنز نیز تصمیم مشابهی گرفته است. اولا کالنیوس، مدیرعامل مرسدس، تأیید کرد این شرکت مجبور شده «اصلاح مسیر» انجام دهد و عمر موتورهای درون‌سوز را بیشتر از آنچه پیش‌بینی می‌شد، حفظ کند.

وی به مجله آلمانی Auto Motor und Sport گفت: «موتورهای درون‌سوز پیشرفته و برقی‌شده، بیش از آنچه انتظار داشتیم، تولید خواهند شد.» کالنیوس تصریح کرد اکنون بهترین رویکرد، حفظ هر دو فناوری به‌صورت همزمان است: «در وضعیت فعلی، منطقی‌ترین راهکار برای یک خودروساز قدیمی این است که هیچ‌یک از فناوری‌ها را نادیده نگیرد.»

چرا هدف‌گذاری‌های برقی‌سازی فعلاً محقق نمی‌شود؟

در سال‌های گذشته، مرسدس وعده داده بود تا جایی که شرایط بازار اجازه دهد، از سال ۲۰۳۰ به بعد کاملاً برقی شود. اما کندی رشد بازار خودروهای برقی باعث شده این برنامه‌ها با تأخیر مواجه شوند. گزارش‌ها نشان می‌دهد فروش جهانی خودروهای برقی مرسدس در سال ۲۰۲۴ با افت ۲۳ درصدی مواجه بوده است.

مرسدس ای ام جی

با این وجود، بازار خودروهای برقی به‌طور کلی رشد داشته است. بر اساس اعلام آژانس بین‌المللی انرژی، سال گذشته فروش خودروهای برقی بیش از ۲۵ درصد افزایش یافت و به ۱۷ میلیون دستگاه رسید.

بازار چین؛ بزرگ‌ترین مقصد برای مرسدس

بلومبرگ‌نیف نیز در تازه‌ترین چشم‌انداز خود پیش‌بینی کرده است فروش خودروهای برقی و پلاگین هیبریدی در سال جاری میلادی حدود ۲۵ درصد افزایش می‌یابد و به مرز ۲۲ میلیون دستگاه می‌رسد. چین با سهم دو سوم از بازار، کماکان پیشتاز است.

مرسدس بنز نیز مانند ب‌ام‌و و آئودی، بیشترین فروش خود را در چین دارد. با وجود افت ۷ درصدی، این شرکت در سال گذشته ۶۸۳,۶۰۰ دستگاه خودرو بنزینی و برقی در چین به فروش رساند. کالنیوس درباره ویژگی مشتریان چینی گفت: «برای بسیاری، خودرو تنها یک وسیله حمل‌ونقل نیست؛ بلکه اتاق نشیمن دوم آن‌ها محسوب می‌شود.» شاید به همین دلیل است که مرسدس در مدل‌های جدید خود، از نمایشگرهای متعدد استفاده می‌کند.

سیاست ترکیبی آلمانی‌ها تا اواسط دهه ۲۰۳۰

سه خودروساز بزرگ آلمانی، برنامه دارند تا میانه دهه ۲۰۳۰، ترکیبی از خودروهای بنزینی و برقی را عرضه کنند تا نیاز هر دو گروه از مشتریان را تأمین نمایند. هنوز مشخص نیست پس از اجرایی شدن ممنوعیت فروش خودروهای آلاینده در اتحادیه اروپا، وضعیت بازار این برندها چگونه خواهد بود. برخی خودروسازان همچنان به امید تعویق این ممنوعیت هستند، اما نشانه‌ای از عقب‌نشینی اتحادیه اروپا دیده نمی‌شود.

منبع: موتوروان

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا